De Meest Populaire RV Trends

 

Gemotoriseerde recreatieve voertuigen, of RV’s, zijn steeds belangrijker geworden in de Amerikaanse motorvoertuig trends van de jaren 1960 tot het midden van de jaren 1980, met de grotere en krachtigere RV maten beginnen de vorige generatie mini-van maten te vervangen. Meer recent, Een andere opmerkelijke trend in RV populariteit is de “coach” stijl camper-trailer, waarin zowel de voorkant en de passagier gebieden, geschikt voor maximaal vijf passagiers.

Vroege voorbeelden van dit type werden gebouwd in de vroege jaren 1940 door de American Car and Foundry Company, een busfabriek in Baltimore, Maryland, onder zijn “ambulances” en “water taxi’s” merk.

Sonny Bonomoto, een fabricagebedrijf, maakte in 1947 in Japan de eerste gesloten, met palen verbonden touringbus. De Bus Service Company, een joint venture tussen de American Car and Foundry Company en Tadoba Motor Car, bouwde de eerste dergelijke touringcar, of “buki-buki”, in april 1952. De Bus Service Company en Tadoba Motor Car bouwden ook de eerste door gas aangedreven camper van het bedrijf, de 450 pk sterke Royalenta, die het nummer 1A-9.20A kreeg, en de tweede van het bedrijf, de 500 pk sterke Princess, die het nummer 1A-22.20A kreeg.

Zowel de Bus Service Company als Tadoba Motor Car gingen door met de ontwikkeling van hun producten voor zowel de binnenlandse als de internationale markt.

Bus Service

In de Verenigde Staten was de groei van de bus service industrie het resultaat van succesvolle passagier pick-up en drop-off activiteiten, gevolgd door uitbreiding naar lange afstands reizen.

Deze dienst resulteerde in de opkomst van wat nu gewoonlijk buslijnen worden genoemd, een categorie van vervoerdiensten die zowel particuliere commerciële ondernemingen als door de stad, de staat en de federale overheid geëxploiteerde routes omvat die vele delen van de Verenigde Staten met elkaar verbinden.

Een vaak over het hoofd gezien detail in de bussector is de mate van betrokkenheid van de eigenaars. Terwijl de meeste van deze eigenaarsGeneraal opereren onder een enkele franchise-overeenkomst, zijn 98 procent van de charter bus operaties onder franchise-overeenkomsten.

Charterbusbedrijven staan bekend om hun sterke pool en bussteun, voldoende snelheid, netheid, comfortabele bussen, en goede beschikbaarheid van reserveringen. Zij bieden ook limousinevoorzieningen, luchthaventransfers, minibusreizen, toeristische en tourbusdiensten, en grote en kleine busreizen.

bobcat bussen, Jewel Tours, rochester coach tours, en school bus tours zijn enkele van de populaire soorten van school bus reizen. Een groeiende industrie, deze bussen zijn helder geel en zijn populair bij kinderen. Vaak vervoeren ze bezoekende studenten op een tour door een stad of een weeshuis. Deze tour combineert het bezoek vaak met een nog-noodzakelijke snack en een beetje sightseeing.

Cabo San Lucas, gelegen in het hart van Norman Rockwell en omstreken, heeft een unieke vorm van toerisme, uniek voor dat gebied. De tours zijn gericht op oudere, gevestigde toeristen die de voorkeur geven aan een meer intieme, informatieve ervaring met een grotere groep.

De tours vertrekken vanaf de luchthaven en bieden kleinere, meer intieme settings voor groepsreizen en behouden de veiligheid en het comfort van kleinere, meer intieme settings.

“Reizen naar Cabo is gewoon niet een regelmatige sightseeing rotatie,” zegt lead gids Andy Nguyen. “Het is meer een eens per jaar, eens in de zoveel tijd ervaring. Als je het niet hebt, heb je het niet.”

Het klimaat in Cabo San Lucas is mild en het water is helder. Het landschap is gevarieerd en omvat woestijn, stranden en enkele oceaanachtige wateren. Naast het kijken naar walvissen en het zien van tropische vissen, kan men er duiken of surflessen nemen.

Er zijn geen commerciële inrichtingen die een uitzondering vormen op de regel. Het enige wat tussen u en het water staat is papier. Cabo San Lucas is een familiestad en wat je doet met een dode koe is wat je doet met een dode koe. Je moet je geen zorgen maken over haaien en kwallen… tenzij je dat wilt.

Een dode koe…Wat is een dode koe?

scheidt het vlees van het vet. De mushing houding van een koe is een bepaalde manier van leven, wanneer de koe niet op zoek is naar zijn voedsel, maar slaapt in een kist.

En hoewel het waar is dat de term “windsurfen” een houten plank met een surfplank is gaan betekenen, die in een gekoelde Zuidzeekustvakantie kan worden gedraaid. En hoewel het waar is dat sommige van de heetste en meest extreme stroomversnellingen op aarde op de Bahama’s te vinden zijn, zijn de Bahama Peninsula Tortugas enkele van de beste. Touringcar huren

Bahama Tortugas zijn echter niet de enige. Je vindt er dezelfde warme, zo niet warmere stranden als die je in Californië vindt. De westkant van het Bahama schiereiland heeft een langere, hetere en ruigere kustlijn.

Aan steden geen gebrek

om te rijden of te zwemmen of te vissen.

Een vakantie.

Sommigen zeggen dat het een strandvakantie is.

Leave a Reply

Your email address will not be published.