Hoe haalt u het meeste uit uw bodybuildingkalender?

Bodybuilding 2022 Magnetische Kalender

Alomtegenwoordig licht kan ook nuttig zijn bij dergelijke schoonmaakwerkzaamheden. Eenvoudige taken, zoals het stofzuigen van uw huiskamervloer, hebben ook geen tijdslimiet. Deze activiteiten hoeven niet elke keer te worden uitgevoerd als u de gelegenheid heeft om uw lichaam te bewegen. Het zou echter ook handig zijn als u ze dagelijks zou kunnen doen. U moet uw activiteiten echter altijd afwisselen met activiteiten waarbij u niet beweegt. Als u bijvoorbeeld de gelegenheid hebt om dagelijks de vloer van uw woonkamer te stofzuigen, doe dat dan. Als u slechts eenmaal per dag de gelegenheid hebt om uw lichaam te bewegen, doe het dan elke dag. Het volgende antwoord is gebaseerd op de frequentie waarmee het optimale trainingsschema wordt gebruikt: Als u TV kijkt, computerspelletjes speelt, of leest, dan moet u: Doe uw eerste scapulaire spieroefening ongeveer drie keer gedurende de dag. Overgaan op buikspieroefeningen? Als u vingeroefeningen kunt doen op uw laptop, dan moet u: Overschakelen op vingeroefeningen? Of als u de mogelijkheid hebt, overschakelen op beenoefeningen?

Als je niet de mogelijkheid hebt om enige oefening te doen: Doe wat oefeningen met je geest / associatie als je niet de gelegenheid hebt om te bewegen? Als u tijdens deze wandelingen de juiste oefeningen kiest, zult u (hopelijk) in staat zijn regelmatig te bewegen: Interactieve Oefening, Adaptieve Oefening Korte tijdsinterval de hele dag door, gedurende ongeveer 30-40 minuten: Sacrale verhoging: Laat de urine en plas zoveel mogelijk uit het lichaam lopen en sta stil met de benen bij elkaar in een linkervoet-rechtervoet positie. Doe 5 sacral raises en ontspan. Sacral hang aan de buitenrand van je bed of een stoel en zak in een comfortabele positie, met je rechterbeen in een vuist omhoog en je linkerbeen in een min of meer vlakke positie. Doe 5 sets hangen. Schop niet als je in deze positie begint, maar ga rechtop staan en houd je voeten en core gestrekt gedurende de hele oefening. Doe 2 sets. Herhaal 3 keer en wissel dan naar het andere been. Korte tijdsintervallen, maar doe schorsoefeningen: strek multi gemaakt in beide benen zo ver als je kunt strekken tot aan de grenzen van je flexibiliteit. Sta zo stil mogelijk en buig uw rechterbeen zo ver en zo recht mogelijk naar de muur toe. Voer 1 set uit. Verleng het bewegingsbereik van het linkerbeen zo ver als u kunt. Ga staan en buig uw linkerbeen zo ver als u kunt tot een vlakke positie.

Voer 1 set uit, herhaal daarna het rechterbeen. Lange tijdsintervallen: Of zit/sta met de benen in een linker voorovergebogen positie (vanuit de heupen naar voren gekanteld) gedurende 15 seconden, of doe met behulp van een kettlebell-bell één enkele unilaterale oefening met uw buikspieren, schouders en handen waarbij u alleen met uw voeten uw handpalmen omhoog naar het plafond roteert. Herhaal dit 9 keer. Ga langzaam vooruit als je moeite hebt. Begin met 3 sets en verhoog naar 4 sets. Voor de gevorderde bodybuilders: Bij het invullen van je bodybuildingkalender of het leren van bodybuildingroutines, gebruik lichaamsgewichtoefeningen alleen in roterende combinaties. Oefeningen met lichaamsgewicht zijn oefeningen met een lange tijdsduur die veel experimenteren mogelijk maken. Bovendien zijn met lichaamsgewichtoefeningen niet meer dan 180-180 reps op dezelfde dag mogelijk. Met lichaamsgewichtoefeningen kan het totale volume per training echter niet zo sterk toenemen als met andere soorten oefeningen. Dit type oefening kan ook worden gebruikt om uw plaatselijke vetvrije lichaamsmassa te ontwikkelen. Korte interval oefeningen die kunnen worden toegepast op de bodybuilding kalender en de bodybuilding handleiding: Reverse abdominal crunches: Gebruik een comfortabele ongewogen kledingvorm met een extreem bewegingsbereik om 60-90 reps van lage rep leg leg leg leg curls uit te voeren terwijl u plat ligt met de tenen naar de muur getrokken. Gebruik ook een touw als weerstand voor een matig bewegingsbereik. Een extra suggestie: investeer in een mini barbell. Leg hem voor u op de grond met een diameter van 9-10 inch en 3 tot 4 centimeter elastiekjes die de zijkanten vastzetten. Kruipen:

Gebruik een comfortabele niet verzwaarde kledingvorm met een extreem bewegingsbereik om 40-60 reps van 12-18 inch voorwaarts en rechts zijwaarts kruipen uit te voeren. Een extra suggestie: investeer in een short stack barbell. Dubbele rugverlenging: Gebruik een comfortabele ongewogen dress form met een extreme range of motion om 30-60 reps van standing 45º gebogen stoelbeen extensie uit te voeren. Een extra suggestie: investeer in een korte halterstang. Jumping Jack: Gebruik een comfortabele, onbelaste dress form met een extreem bewegingsbereik om 20-30 reps van de triple jumper (sprong) uit te voeren tot 100% lichaamsgewicht. Een extra suggestie: investeer in een lange halterstang.

Leave a Reply

Your email address will not be published.