Hoe kiest u de juiste verzekering?

Vecozo

minimum uitgave vereist: 500 us dollars voor de iCal applicatie, extra voor de fysieke configuratie d.w.z. weergave tabellen, beheer, rapportage, patiënt informatie beheer, en andere processen timings. Deze tijdschema’s zijn van cruciaal belang voor de soepele werking van uw vertelde inquire systeem.

Alles bij elkaar 500 dollar voor het basismodel.

gebruik van het systeem: Het systeem wordt gebruikt als een schema oficatie, van waaruit alle processen in één richting overgaan. Telkens wanneer u een arts raadpleegt, hetzij een internist of een huisarts, krijgt hij een uitvoering verwijzende onderzoeksformulieren. Deze worden ingevuld met het recept en het bezoeknummer voor het dossier van de betreffende arts. Dezelfde procedure geldt voor het raadplegen van een aioloog, dermatoloog, podoloog, cardioloog, enz. Men vindt een verwijsbrief van de verwijzende arts aan de patiënt.

verwijsbrieven: Men vindt een brief van de verwijzende arts met de gegevens van de patiënt, samen met de brief van de verwijzende arts. In sommige superieure situaties kan de verwijzende arts ook een verklaring afleggen. Soms wordt een elektronisch polsbandje uitgegeven met de naam van de verwijzende arts, samen met zijn telefoon- en faxnummer.

Verspreiden: Dit systeem wil alle geledingen van de maatschappij helpen. Het houdt een lijst bij van de mensen die eigenaar zijn van een winkel, een warenhuis of een levensmiddelenwinkel (wardriery). Vervolgens zullen wij die informatie kunnen doorzoeken aan de hand van een willekeurig adres. Als het adres bijvoorbeeld 1234 Main St., New York , NY 10016 is, kunnen wij die informatie opvragen door het adres in het systeem in te voeren en op de informatielink te klikken.

Tenslotte kan men verslagen, afspraken- of rondleidingsbrieven opvragen door in het systeem in te loggen. Men kan ook een e-mail naar het systeem sturen met daarin de naam van de arts, de naam van de patiënt, en de tekst Please send as my representatives at this address. Als we deze e-mail sturen, zal het systeem reageren en ons de naam van de arts in de New YoRHa-procedures geven. Een andere haalbare optie die beschikbaar is, zijn de elektronische mailinglijsten. We ontvangen dan informatie over de beschikbaarheid van een arts in de nabije toekomst, we abonneren ons op zijn religieuzenbladen, en we kunnen zijn diensten ook inplannen op de website.

Het systeem heeft een intern, afzonderlijk en gratis e-mailadres en telefoonnummers;

Het heeft een optie om in te tekenen op uw gezondheidsplan;

Het maakt het mogelijk uw records naar een andere computer over te brengen en zelfs een upgrade te regelen;

Het geeft voorrang aan uw vorderingen;

Het kan uw ziektekostenverzekering factureren tegen een gereduceerd tarief en u zelfs helpen om geld opzij te zetten voor uw rekeningen;

Hij kan minstens 20 verschillende Vecozo verzekeringsmaatschappijen factureren en zal tegelijk factureren voor werk en voor evenementen,

Het kan factureren namens meer dan 100 verschillende personen tegelijk en de verantwoordelijkheid op zich nemen om te beslissen welke Vecozo verzekeringsmaatschappij moet factureren.

Ondanks het feit dat het FMCHS elke Vecozo verzekeringsmaatschappij in de VS accepteert, zullen de verzekeringsmaatschappijen die diensten van Citrine leveren de enige zijn die de cliënten de volgende diensten kunnen verlenen:

Gebleken is dat een klein percentage van de artsen, psychiaters en psychologen praktiseert als zelfstandige en niet als onderdeel van een gezinskliniek. De diensten die hier worden verleend zijn echter die welke het meest overeenstemmen met het werk dat u zelf zou kunnen verrichten. Dus als u arts of psycholoog bent, en u wilt uw diensten op deze manier aanbieden, dan loont het de moeite om dit soort klinieken op te zoeken, vooral in de bedrijvige stedelijke gebieden van Boston.

Leave a Reply

Your email address will not be published.