transport auto

Sneltransport

Als u terugkeert van een succesvolle reis door het land, bent u klaar voor een nieuwe langlauftocht. Je hebt het busje vol met je bezittingen en daar ga je – geen slechte manier om te gaan, hoor. Vracht voor de lading weegt al meer dan de inhoud van de sedan samen, en er wacht een dure brandstofrekening op je voor de deur. Maar deze keer zijn de dingen een beetje anders.

Je opent de deur pas als de lader automatisch uitschakelt, en dan zit je weer achter het stuur met niets om je aan vast te houden en alles om te geven. De Sav-auto is hier geschikt voor, vier personen en een stoel achterin, maar wie zegt dat je iedereen in een Saab-cabriolet moet hebben. De achterbank kan worden neergeklapt, waardoor er voldoende ruimte is voor buit.

Rolstoelgebruikers zullen dit geweldig vinden, want het heeft een vierpunts rolstoelondersteuning die de stoelen en het wiel met een simpele druk op een schakelaar beweegt. Vind je het vervelend om twee wielen te moeten gebruiken in plaats van vier en de wielen of de auto van achteren te moeten verwijderen om ergens te komen, maar tegelijkertijd veilig? Niet echt.

Voor een taxi moet je wel zweten. Naast het grotere vangnet van een cabine, is een Sav-Car-auto zo hightech dat het ontwerpen van de toekomst zijn. Sterker nog, we verwachten dat het zal worden verwerkt in de fabricage van de nieuwste persoon die de weg op gaat. De Sav-Car-auto is slechts een van de vele alternatieven, niet alleen voor toegang tot een rolstoel, maar voor het werkelijk superieure mobiliteitsontwerp dat de wegen nog toegankelijker zal maken voor rolstoelgebruikers en een geweldig gevoel van acceleratie zal geven voor degenen die gewoon weigeren te gaan zitten.

Het is een zware tijd geweest voor gehandicapten in dit land die geen vierwielige voertuigen kunnen gebruiken, maar de Sav-Car staat op het punt daar verandering in te brengen. We denken dat het veel mensen met een handicap zal overtuigen voor haar zaak die momenteel profiteren van het openbaar vervoer en tweewielige auto's vanwege hun lof voor de fietswereld. We kijken uit naar zijn komst en zullen als eerste in de rij staan ​​om een ​​bestelling te plaatsen zodra het zijn veelbelovende debuut maakt. We staan ​​immers op de drempel van een veel betere toekomst en zullen onze met rolstoel geheven Sav-Car gebruiken om hem als eerste in ons midden te verwelkomen.

Nu steeds meer mensen met een handicap een vergoeding ontvangen om hun nieuwe auto met een handicap te kunnen gebruiken, is er zeker sprake van afbrokkeling. Degenen die kunnen, zullen kunnen profiteren van de kansen die er nu zijn, het zijn immers onze woon-werkverkeer die hen laten zien wie we zijn. De Sav-Car is voorbestemd om geen gewone auto te zijn!

Leave a Reply

Your email address will not be published.