Hoe word je een bezorger?

 

koerierHeb je ooit willen dansen, maar nooit gedacht dat je een baan zou kunnen krijgen?? Gelukkig lijken de sterren altijd precies goed te staan zodat je een dansbaan kunt vinden. Niets is leuker dan toekijken hoe andere vrouwen hun delicate voeten bewerken en hun elegantie en vaardigheid tot een verbazingwekkend niveau brengen!

Velen van ons hebben gedroomd van wandelschoenen en dansschoenen zodra we klaar zijn met onze voltijdse baan!

Met de uitvinding van het rijtjeshuis heeft deze wereld een hoge vlucht genomen! Of nu, het wordt soms aangeduid als de driepotige stoel!

Het is het derde been – het achterste been – waarop u het grootste deel van uw tijd en moeite zult doorbrengen met lopen en dansen. Dat is de voet waar je steun nodig hebt om te bewegen. Meestal is dat niet zo’n probleem voor iemand van gemiddelde grootte, maar grotere mensen vinden het een uitdaging om zich te bewegen.

Ik sprak eens met een echtpaar dat de trap op moest om een auto uit te laden die met een vrachtwagen was afgeleverd. Het was buiten in wind en regen, en toen ze de auto aan het uitladen waren, konden ze niet eens de trap op! In een land van infrastructuurmensen! Het is echt niet zo veel meer uit de weg om je te verplaatsen!

Een andere keer moest ik een toiletpapierdispenser in mijn huis vervangen en ik moest de dispenser op zijn kop zetten om hem goed te laten sluiten aan een kant van het toilet. (Dus ik denk dat de opmerking van mijn man was “naaldveee beginner arena “)

De kat van een andere klant was een onhebbelijke kameraad en probeerde op de toiletbril te springen! Natuurlijk was ik niet van plan om hem daar te laten springen voordat ik mijn veiligheid zelf had beoordeeld! Gelukkig was de rest van het gebouw afgesloten – maar ik ben er vrij zeker van dat het onderscheid beter zichtbaar zou zijn geweest voor mijn cliĆ«nt!

Laten we nu eens aannemen dat je overweegt bezorger te worden! Niets is opwindender dan wakker worden in een plooi van een weg met een diepvries verwarmd, de deur verzegeld, en een doos vol hotdogs en broodjes opgerold om naar de wachtkamer van de chauffeurs te brengen. En dan heb je het goede nieuws, want elke snelle chauffeur die ooit een bepaalde weg heeft gerold om zijn producten te promoten, liegt. Maar maak je geen zorgen, je kunt compenseren!

Wat maakt je een goede chauffeur? Ten eerste moet je je rijexamen met vlag en wimpel kunnen afleggen! En je moet hoogstwaarschijnlijk een goede staat van dienst hebben, want de veiligheid van de klant en de Mercedes van de baas is een andere zaak dan die je ooit voor ogen had! Lessen omboeken is aan te raden!

Als je deze dingen onder controle hebt, kun je nu een tweede persoonlijke interesse overwegen – om bezorger te worden! Nog steeds structureren van uw dagelijkse routine en techniek met collega’s en obstakels zijn een deel van uw dagelijkse werk, maar hier zijn enkele van de echt spannende dingen die je kunt doen in de drug – goedkopere business! (Stel je voor dat je dat dienblad met hotdogs en champagne krijgt en dat je nu je afspraakje mee kunt nemen naar een restaurant in Parijs)! Het is niet zo opwindend als de punt van je punt in een koud kopje water of een a748 afvoer te rijden, maar dit maakt het echt een Denk Hit helemaal! En hoewel het zeker een verschil maakt voor uw dagelijks leven in het algemeen, zijn er voor u persoonlijk ook enkele belangrijke voordelen voor de levenservaring!

Nu “Ik heb het grootste deel van mijn leven gedaan, en ik haatte het al die jaren om bezorger te zijn!”

“Ik begin je nu te vertrouwen.”

“U heeft het veel over werken, andere mensen de hand geven, en u vindt dat ik recht heb op (een stapje extra, niet over de rooie gaan, maar een ‘goede dag’)! Denk je dat de koerier een portemonnee heeft? Geweldig – ik niet. Maar ik heb eens nagedacht over zo’n positief praatje, nu begin ik deze baan leuk te vinden.”

“De laatste keer dat mij gevraagd werd dat dossier bij een ander bedrijf af te leveren, ben ik helemaal naar het gebouw gegaan, ben aan het eind van de dag teruggekomen en heb mezelf ook aangemeld als bezorger. Toen ik de koude beker water opende, zag ik tot mijn grote ergernis de woorden dood op de ijskast staan. Ook al hadden we allemaal meer gekregen en had ik al geweldig werk verricht voor deze bedrijven, en ik zou het graag nog eens doen – geen probleem. Ik krijg betaald als ze die avond de garage leeghalen.”

“Het betaalde zich allemaal uit de laatste keer? Nou het resultaat was verbluffend – ik kwam weg met een duur dossier van hetzelfde bedrijf, want ik ben een van hun normale directe bedreigingen genoemd, maar kreeg alles een keer gratis!”

“Ja – ik voel dat er iets in deze baan zit ook als je een goede chauffeur bent, ik wou dat ik je ontmoette het allerbeste voor je mij bracht.

Lees meer:

Fietskoerier Eindhoven

Leave a Reply

Your email address will not be published.