How to Hire a Company to Clean Your Commercial Ice

Voordat u besluit een bedrijf in te huren om uw commerciële ijscafé, industriële keuken of koelmachine schoon te maken, moet u een paar uur besteden aan onderzoek en nadenken over welke diensten u nodig hebt. Een goed bedrijf zal een aantal middelen hebben om effectief en efficiënt schoon te maken. Hieronder volgen enkele algemene richtlijnen die u zullen helpen beter te begrijpen wat u precies kunt verwachten wanneer u schoonmaakdiensten van een bedrijf inhuurt.

Veel bedrijven bieden tweejaarlijkse, maandelijkse, driemaandelijkse of maandelijkse onsite, en speciale diensten. Het idee achter de tweejaarlijkse service is om rekeningen die maximaal 6 maanden oud zijn, een jaarlijkse controle te geven.

Maandelijks is het de bedoeling dat u uw rekeningen die minder dan een maand oud zijn, zo bijschaaft dat alles redelijk in orde is.

Het idee met driemaandelijks is om een audit te hebben wanneer er geen behoefte is aan een gebeurtenis van deze aard.

Onsite, in-house professionals zullen alles doen van algemene schoonmaak van interieur en exterieur baaien. Dit omvat veeg- en stofzuigwerkzaamheden om de opritten grotendeels glad te maken. Dit omvat ook het wassen van alle binnenoppervlakken of glas zoals ramen, toegangsdeuren en deuropeningen. Dit omvat ook het spoelen van alle vensterbanken of glaswerk. Een dienst van deze aard zal individuele verpakkingen reinigen en kan stoomreinigers gebruiken om vet en andere coatings te verwijderen van beide zijden van doorgangen in het gebouw.

Specialty cleaning van parkeerplaatsen, lobby's, kantoren en voertuig baaien zal worden vereist als een dat veel meer werk en reiniging moet worden gedaan op een hands-on basis. Dit omvat het verwijderen van coatings en dergelijke. Het nemen van een blik op de bijgewerkte food service apparatuur vaktijdschrift zal u helpen om beter te begrijpen van de verschillende soorten van het schoonmaken dat zal gebeuren met de vloeren, de ramen, en het onderhoud van magazijnen, enz.

Koudwatervoorzieningen zoals stofzuigers, elektrische wasapparatuur en hogedrukreinigers voor vloeren zullen voor dit soort commerciële etablissementen worden aanbevolen. Nogmaals, prijs, prijs, prijs! Als iemand $40 dollar rekent voor schoonmaken op die schaal, kunt u verwachten $10 of zelfs meer per uur te betalen voor deze service als u op dat tarief afgaat! Dit is de oude norm en is nog steeds waar!

Leave a Reply

Your email address will not be published.