The BaroQ Tricyle

father assisting son in tricycle - driewieler stockfoto's en -beelden

De BaroQ Tricyle is compatibel met alle internationale standaard of aangepaste fietsen. Het is verkrijgbaar in 8 kleuren. Om deze reden raden we de verkoop aan via een Amerikaanse distributeur. Buy Your Way to a Clean Driving Road Of wilt u besparen op onderhoud en de betrouwbaarheid van uw eigen BaroQ Trike opwaarderen? Bekijk onze specials pagina en koop jouw elektrische driewieler op de BaroQ manier. Wij verkopen wereldwijd Onze wereldwijde verzending is beschikbaar vanaf alle grote zware en lichte rederijen en Europese landen. We bieden ook gratis verzending vanaf $ 50. Neem contact met ons op voor zaken met betrekking tot verzendkosten. Uw auto kiezen In tegenstelling tot een driewieler, mag ons transport niet op wielen staan. De BaroQ Shadow Trike is minimaal 500 cm lang. Je zou met dit voertuig kunnen rijden in de modus "Half Street" of "full pave". In Zuid-Amerika en Afrika wordt aangeraden om naar "Full Street Mode" te gaan. Hierdoor is er ruimte voor passagiers onder de voeten. Ook is het mogelijk om met een druk op de knop te wisselen tussen "full street mode" en "half street mode". Bevestig uw horizontale uitlaat aan de bestuurderszijde. Het kan vanuit twee posities worden losgelaten: * Links: wordt automatisch geactiveerd

 

* Rechts: ontplooit met een druk op de knop. Voertuigen worden verkocht met twee uitlaatpijpen. Er zijn twee parkeerplaatsen aan de achterzijde van de BaroQ Shadow driewieler. Elk voelt als een klein huis voor een persoon. Of u nu aan het relaxen bent in de volgende straat, de auto vult met benzine of gewoon wacht op de parkeerwachter… Gewoon op de stoel zitten en u bent direct verbonden met uw omgeving. Aan de andere kant, in de Bus-modus is uw aanwezigheid al bekend! Klaar voor de volgende stap? Breng het voertuig eenvoudig omhoog of omlaag. Een elegantere rit maken voor uw volgende uitje? Nou, als je een gewoon ogende driewieler hebt en het niet erg vindt om er meer technologie aan toe te voegen door stuurbekrachtiging, Tilt-Shift Drive, Ramp Control, Brake Assist, antiblokkeerremmen en nog veel meer te installeren… De BaroQ Silk Road is de ultieme oplossing voor uw ellende. Opgericht door verschillende vernieuwers uit de World of Innovation (WoI), die alle dingen in de wereld willen verenigen (ze leven allemaal op dezelfde planeet en vertegenwoordigen ideeën zo divers als auto's, kachels en mobiele telefoons), heeft de BaroQ Silk Road letterlijk geplaveid de weg voor Nikola Tesla's "Decentralised Autonomous Walkway". U moet bekend zijn met een van Tesla's uitvindingen – "Teleportatie". Tesla vond het idee van "Opladen" uit. Het idee was om een ‚Äč‚Äčlading van een externe bron in de zonnecel te transporteren die op het dak van de auto is gemonteerd (onze "zonnecel"). Tesla stelde zich toen een soortgelijke lading voor van een externe bron (onze "Ballon en Batterij") die op dezelfde manier zou reizen (op en neer wegend) als het voertuig in beweging is. Natuurlijk was de voorgestelde manier van transport "

 

Om deze minalogieën mogelijk te maken, hebben we echter andere manieren onderzocht om de autodesk met de straat te verbinden en het gebruik ervan in de "halve straat"-modus toe te staan, wat een vergelijkbaar effect zal hebben als te voet. Vanwege de eisen van sommige landen/regio's in de wereld vereist dit echter een "speciale elektrische auto", die niet geschikt is voor op straat en dus het mogelijke gebruik ervan beperkt.

 

Daarom, Baro, hebben we besloten om uw eigen ultra-gemodificeerde voertuig te ontwerpen om als trottoir te dienen bij handige stoplichten of cockpits. Maar je moet slim zijn met transport! Ben jij een man die comfortabel op een autostoeltje zit of in een spitsuurtrein zit?

Leave a Reply

Your email address will not be published.